Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Emisiunea Sport Extrem la Radio Bucureşti


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Astăzi la Alpinet

Bookmark and Share

1.Organizatorul concursului

Organizatorul concursurilor desfasurate pe situl www.alpinet.org este Asociatia de Turism Montan Alpinet, persoana juridica, cu sediu social in Sos. Stefan cel Mare, Nr. 33, Bl. 30, Sc. 2, Ap. 38, Sector 2, avand Codul Unic de Inregistrare 23779733, JudSect2 Nr.28/10.04.2008, denumita in continuare Organizator si reprezentata de Alexandru LAPUSAN, in calitate de Presedinte.

Concursurile sunt derulate impreuna cu parteneri contractuali ai Asociatiei, cu respectarea prevederilor prezentului regulament.

2.Duratele si spatiul de desfasurare

Perioada de desfasurare pentru fiecare concurs in parte este anuntata in pagina corespunzatoare fiecarui concurs in parte. Concursurile active pe www.alpinet.org pot fi gasite pe prima pagina sau in sectiunea dedicata acestora.

Pentru a putea participa, concurentii trebuie sa:

  • detina un cont de acces pe situl Alpinet.org
  • sa completeze corect si complet formularul cuprinzand datele personale
  • sa respecte prezentul regulament
  • si sa raspunda corect la intrebarile din pagina concursului.

3.Dreptul de participare

Pot participa la acest concurs toate persoanele fizice cu varste peste 18 ani, romani sau straini, care au cont pe www.alpinet.org, completeaza datele personale si raspund corect la intrebarile concursurilor. Toate datele furnizate de catre participanti trebuie sa fie complete si corecte, pentru a putea valida participarea si acordarea premiului.

La concursuri nu au dreptul sa participe angajatii sau membrii Asociatiei de Turism Montan Alpinet sau ai firmelor partenere ale Asociatiei impreuna cu care este organizat concursul si nici rudele acestora de pana la gradul al III-lea.

4.Acordarea premiilor si anuntarea castigatorilor

Premiile pentru fiecare concurs in parte sunt anuntate in pagina de prezentare a concursului, impreuna cu perioada calendaristica de desfasurare si data tragerii la sorti

Tragerea la sorti este efectuata automat de software-ul de gestiune al concursurilor, acesta alegand la intamplare numarul necesar de castigatori din grupul participantilor ce au raspuns corect la intrebari. Reprezentatii Asociatiei vor verifica daca acesti castigatori respecta regulamentul, in caz contrar tragerea la sorti este reluata in cazurile respective.

Castigatorii vor fi anuntati personal, eventual anuntati public (fara a se comunica numele de familie), si vor primi premiile direct de la firma ce a contractat Asociatia in vederea desfasurarii concursului sau de la Asociatie, dupa caz. Livrarile se vor face personal sau prin curier, insa numai pe teritoriul Romaniei.

Castigatorii nu au posibilitatea de a solicita contravaloarea in bani a premiilor sau de a solicita alte produse in schimbul premiilor

5.Predarea premiilor

La primirea premiilor, castigatorii se obliga sa prezinte un act de identitate, precum si sa semneze si sa predea procesul verbal de primire-predare a premiului.

6.Protectia datelor personale

Organizatorul se obliga sa respecte prevederile Legii nr. 677/2001 cu privire la protectia datelor personale.Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament, cu notificarea in prealabil a participantilor inscrisi la concurs.

Pentru sugestie sau nelămurire, vă rugăm să ne contactaţi la admin@alpinet.org