Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Galeria Foto

Bookmark and Share
   În aceasta secţiune se află adunate fotografiile pe care le poţi întâlni în paginile Alpinet. Poţi să vizitezi Topul Foto sau una din secţiunile:
Abstract Modificate digital Documentare Instantanee
Abstract

Modificate digital

Documentare

Instantanee

Peisaje Obiective turistice Speologie Panorame
Peisaje

Obiective turistice

Speologie

Panorame

Fauna Flora Macro Persoane si... personaje
Faună

Flora

Macro

Persoane şi... personaje

Şi tu poţi să înscrii o fotografie, singura condiţie este să respecţi micul nostru regulament. Pentru a obţine un cont de acces, trebuie doar să completezi un formular.

    Poţi introduce comentarii la fiecare fotografie, dar numai dacă ai un cont de membru Alpinet şi dacă te-ai autentificat în prealabil, în cadrul paginii Acces Membri. Ne rezervăm dreptul de a şterge orice comentariu pe care îl considerăm indezirabil, lucru ce poate fi urmat, in cazuri extreme, de ştergerea contului respectiv.

    În măsura în care această secţiune va avea succes şi condiţiile o vor permite (dacă vom găsi şi un sponsor) sperăm să putem oferi periodic premii. Dacă ai sugestii sau întrebări privind galeria foto Alpinet, trimite un e-mail la admin@alpinet.org.

    Pentru a putea vizualiza fotografiile din Galeria Alpinet în cele mai bune condiţii, poţi folosi imaginea de mai jos pentru a-ţi regla monitorul (trebuie să poţi distinge 20 de nuanţe de gri, de la negru la alb):

Stripes