Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

@lpinet

Bookmark and Share

 

Ideea înfiinţării acestor pagini a apărut pe lista de discuţii alpine.t. În această secţiune găsiţi informaţii despre listele de discuţii şi despre celelalte resurse ce fac parte din Proiectul Alpinet.

Poze membri


Să ne cunoaştem - dacă nu eşti timid, te aşteptăm şi pe tine.

Liste discuţii


Alpinet2k este o listă de mail deschisă tuturor iubitorilor de natură. Cei peste 750 de abonati te pot ajuta oricând cu informaţii despre traseul la care visezi. Îţi punem la dispoziţie, de asemenea, o listă despre orientare, topografie, sisteme GPS - şi poţi opta pentru primirea pe mail a ştirilor, anunţurilor sau comentariilor Alpinet.

Statistici


Îţi punem la dispoziţie o galerie impresionantă de fotografii, o listă utilă de anunţuri şi ştiri. Câte anume sunt în fiecare categorie? Te invităm să afli.

RoMountain Webring


Sprijinim şi promovăm toate paginile dedicate muntelui. Ring-ul RoMountain este punctul de plecare pentru orice căutare de succes.

Carte de oaspeţi


Dacă acest site ţi-a placut, aşteptăm să ne scrii. Dacă nu ţi-a plăcut, aşteptăm să ne critici. Nu uita să semnezi în Cartea de oaspeţi.

Telefoane


Vrei să faci o rezervare sau să afli cum este vremea la munte? Îţi punem la dispoziţie numărul de telefon al cabanei la care doreşti să ajungi.