Comunitate

Caută

Evenimente
Vă recomandăm
Marathon Piatra CraiuluiMarathon 7500Bike marathon 4 MountainsCazare Predeal

cazare


Cazare, Pensiuni, Hoteluri

Parteneri
Zitec - software outsourcing romania

Ştirile Radio Cluj


Alpinet on TwitterAlpinet on Facebook

Contact

Bookmark and Share

Puteţi să ne contactaţi la adresa admin@alpinet.org sau în funcţie de oraş/zonă geografică.

Proiectul Alpinet este dezvoltat şi sustinut de:

Alexandru Lapuşan

iskander@alpinet.org - Bucureşti

Administrare, Galeria Foto, Bursa, Ştiri, Pagini Recomandate

Alexandru LapusanAlfa si Omega. Modestia intruchipată. Frumos, deştept şi cu bani. Român verde. Exagerat de verde.
Fac treaba buna, da trebe sa va tineti de capul meu ca sa ma apuc. De fapt se vede si prin faptul ca de sunt ultimul care a pus povestea-n pagina... Mă rog, halal poveste. De fapt aici nu prea e loc, asha ca nici nu ma pornesc sa scriu.
De caţiva ani buni zac prin Bucureşti, dar am copchilarit prin Dej

Cătălin Olteanu

catalin@alpinet.org - Seattle, USA

Administrare, Ghid Turistic (GPS), Securitate, Galeria Foto, Ştiri, Articole, Pagini Recomandate, Bursa, Special, @lpine.t, Mesaje

Catalin OlteanuĂl mai rău dintre cei răi, se bagă în faţă la toate interviurile (relaţii cu publicul), se ocupă de banări (şefu' cu securitatea) şi alte lucruri mârşave, complică lucrurile atunci când nu e cazul. Când e bine-dispus, se ocupă şi de treburi constructive (tehnician de serviciu). Bucureşti.

Daniel Verniş

vsd@alpinet.org - Londra, UK

Administrare, Planificator Ture, Vremea, Galeria Foto, Ştiri

Daniel Vernis" ... Prima dată am mers să văd peisajul. Mai apoi am inceput sa alerg. Eram intr-o competiţie continuă. Mai tirziu am invătat să privesc Muntele. Cineva mi-a arătat cum să 'respir' si să 'clipesc'. Intr-un final am inţeles ce mă atrage acolo sus. ..."
La Alpinet mă ocup shi eu cu ce mai apuc (Idei, planuri, programare)
De loc sunt din Constanţa

Ionuţ Nechita

djonexx@alpinet.org - Cluj-Napoca

Administrare, Ghid Turistic (Trasee, Mapper), Galeria Foto (Multimedia/Flash, Imaging), Bursa, Articole (Motor publicare), Pagini Recomandate,

Ionut Nechita Prea ocupat pentru a scrie. De-a lungul timpului am programat la site (bagat carbuni), am fost gica-contra si mi-am dat cu parerea in toate problemele tehnice.
In prezent ma ocup de mentenanta codului scris acum mult timp :)
La munte am inceput sa merg spre sfarsitul liceului. Si cand nu ma chinuie vreun concept nou, ma gasiti fie la munte, fie pe undeva prin Cluj.
De origine din Dej

Iulian Cozma

icozi@alpinet.org - Braşov

Iulian Cozma "Fratele" lu' Ducu, din nordul Făgăraşilor. Născut în Făgăraş, copilărit în Ucea de Sus, de la poalele Făgăraşului nordic. Ca şi fratele meu, obsedat de Făgăraş, dar de cel nordic, că e mai fain ca ăla sudic :) Merg pe munte ca şi Ghid Montan profesionist.

Ionel Bîndeanu

ionel@alpinet.org - Cluj-Napoca

Ionel Bîndeanu Nascut in Medias, stabilit in Sibiu, si mutat mai recent in Cluj.
Ocupatie: Dezvoltare Aplicatii Internet.
Hobby: calatoriile, fotografia si Internetu' bineinteles ;)

Dan Izvoreanu

izvo@alpinet.org - Cluj-Napoca

Dan Izvoreanu Sunt un clujean pasionat de munte si drumetie. Cind nu sunt in excursii ma gasiti la Radio Cluj, la departamentul stiri.
Alpinetul l-am descoperit in 2002 si de atunci ma insoteste aproape in fiecare zi .Multi membri ai site-ului mi-au devenit dealtfel, buni prieteni .. Toate cele bune si ture cit mai frumoase:)"

Ady Beleanu

abe@alpinet.org - Cluj-Napoca

Ady Beleanu

Alin Pontos

hammer@alpinet.org - Sighetu Marmatiei

Alin Pontos Nascut la Medias, stabilit in Sighetu Marmatiei, Maramures. Viitorul partener de tura a unui prichindel plin de energie si actualul posesor al unei Dacii galbene din 1978 alintata Blumchen. Respect si admir seriozitatea, darul de a putea spune aproape tot printr-o imagine sau printr-un cuvant. Pe plan profesional ma ocup de comert international.

Cristian Flueraru

cristif@alpinet.org - Bucuresti

Cristian Flueraru Fotograf - amator. Geograf initial, actualmente cercetator stiintific in cadrul ANM. ma ocup cu aplicatii legate de teledetectie/gis/spatializarea informatiei in general, si cu cele orientate pe studiul caracteristicilor/extinderii stratului de zapada in particular.

Emi Cristea

emi@alpinet.org - Brasov

Emi Cristea Nascut in Brasov, am avut ocazia sa traiesc primii ani din viata la poalele a trei munti (Ciucasul, Mesesul si apoi Postavaru), iar aceasta copilarie plina de natura mi-a trezit pofta de a hoinari muntii. Geografia a pornit de la o pasiune si a ajuns sa fie un scop in sine. Si unde poti intelege mai bine geografia daca nu in munti!? Scopul meu, pe Alpinet.org, este de a imparti cunostintele adunate cu pasionatii de geografie, istorie, munti si fotografie.

De-a lungul timpului, ne-au ajutat (în ordine alfabetică):

Adrian Sorescu, Daniel Ştefănescu, Ducu Gheorghiescu, Elvis Grandin, Florian Mastacan, Grigore Sârbu, Leo Şuteu, Radu Şerban, Vasile Coţovanu.